Lente Fair - 2 t/m 5 apr 2020 Rotterdam Ahoy

Lente Fair
2 t/m 5 apr 2020
Rotterdam Ahoy

Een beurs die 24/7, 365 dagen per jaar open is

De Vier seizoenen fair is een nieuw initiatief:

Het platform om jouw producten en diensten zowel fysiek als digitaal te promoten en aan te bieden!

Video afspelen

Aanmelden als exposant

Meld je nu aan als exposant, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Video afspelen

Het is dus een digitale beurs die gekoppeld is aan onze vier fysieke beurzen:

Winter Fair 2019

Lente Fair 2020

Zomer Fair 2020

Herfst Fair 2020

De vierseizoenen-fair

Een beurs niet afhankelijk van het weer, openingstijden, files of torenhogen parkeerkosten. Vierseizoenen-fair is een nieuwe beurs die 24/7, 365 dagen per jaar open is. De klanten kunnen je altijd vinden en altijd bij je bestellen.

Je kent onze fysieke fairs, winter, lente, zomer en herfst-fair en nu is er de digitale Vierseizoenen-fair. Jij als leverancier met al je producten en aanbiedingen kan hier ook aanwezig zijn en je klanten bereiken en zelfs nieuwe klanten ontmoeten. Wij benaderen alle bezoekers die ooit op een van onze beurzen zijn geweest en vertellen ze dat óók jij ook hier te vinden bent.

Je kan op deze fair je producten verkopen, aanbiedingen doen aan de klanten en zelfs laten weten waar je te vinden bent ook op andere fairs. Als die niet samenvallen met een van onze fairs natuurlijk. Trouwens dan ben natuurlijk ook bij ons!

Merel, onze vlogster gaat iedere maand, leuke vlogs maken over wat jullie aan te bieden hebben. En die vlogs sturen we naar al die bezoekers die ooit bij ons op de beurs geweest zijn. En via social media campagnes brengen we ook nieuwe klanten naar jullie toe. Als je wilt komt Merel, met een cameraploeg, bij je op bezoek en maken we een leuke reportage voor je.

Daar hoef je niet veel voor te doen, neem contact met ons op, mail of bel ons en dan hoor je van ons hoe we het doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij gaan voor je verkopen, wat vind je daarvan?

Merel en het vier seizoenen team.

Het platform